Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan eserler, ‘Tasarım’ sergisinde buluştu.
AİÇÜ Kültür ve Kongre Merkezi fuaye alanında gerçekleştirilen 2021-2022 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Dönem Sonu Serginin açılışına, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Teyfur, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.
Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü’nden Öğr. Gör. Sevda GÜL’ün küratörlüğünde öğrencilerin üç aylık çalışmaları arasından seçilen ve içerisinde Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Aşık Veysel, Mehmet Akif Ersoy, Picasso, Ali Kuşçu, Albert Einstein, Leonardo da Vincİ ve Wolfgang Amadeus Mozart’ın da aralarında yer aldığı 28 ünlü siyasetçi, bilim insanı, ressam, edebiyatçı ve tarihi şahsiyetin kara kalem çizimlerinden oluşan sergiyi gezen Prof. Dr. Karabulut, eserler hakkında bilgi aldı.
AİÇÜ’de tasarım sergisi açıldı
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılan eserler, ‘Tasarım’ sergisinde buluştu.

YORUM EKLE
1
207 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
2
Son tüketim tarihi yaklaşan gıda indirimli olacak
3
Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç...
4
Yerel gazeteler acil destek bekliyor
5
Kar yağışı görsel şölen oluşturdu
6
Ağrı’da öğrencilerin karne sevinci
7
KAYMAKAM BALCI GÖNÜLLERE DOKUNDU
8
Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği'nden ihtiyaç...
9
BİR EĞİTİMCİNİN HUKUK MÜCADELESİ
10
“Yılın Öğretmeni”ne Başarı Belgesi verildi
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER