'ÇİZİMLERLE 40 HADİS' YARIŞMASI BAŞLADI

Türkiye Gençlik Vakfı Ağrı İl Temsilciliği tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışması başladı.

'ÇİZİMLERLE 40 HADİS' YARIŞMASI BAŞLADI

Ortaokul öğrencilerine yönelik başlatılan yarışma ile ilgili açıklamalarda bulunan TÜGVA Ağrı İl Temsilcisi Abdulkadir Toğrul, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in “Kim benim hadislerimden kırk tanesini öğrenip başkasına da öğretirse Allah, onu kıyamet gününde âlimlerle diriltsin. Hadis-i Şerif’inden ilham edinilerek düzenlenen bu yarışmada, ortaokullu genç kardeşimizin belirlenmiş kırk hadis arasından seçilen bir hadisi nasıl anladığını merak ediyor ve hayal dünyasında nasıl yer edindiğini görmek istiyoruz.  Bunun için tek yapmaları gereken kırk hadis arasından kendine en uygun bulduğu hadisi seçmek ve bu hadisin kendisine ne kattığını göstermek için kalemi kâğıdı alıp acilen resmetmektir. Kaybedecek vaktimiz yok. Haydi gençler iş başına " İfadelerini kullandı.

Yapılan bilgilendirmelerde TÜGVA Ağrı İl Temsilciliği tarafından başlatılan 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışmasının son başvuru 14 şubat 2021 olarak belirlendiği belirtilerek, yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin “//tugva.org/cizimlerle-40-hadis/“ linkinden başvurabilecekleri aktarıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2020, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasret nur demirok
Hasret nur demirok - 2 yıl Önce

Resim

SIRADAKİ HABER