Genç STK’lar sabah namazı etkinliğinde bir araya geldi

Sivil Toplum Kuruluşlarının gönüllülerinden oluşan gençler, Ağrı Ulucami de ortaklaşa düzenledikleri sabah namazında bir araya geldi.

Genç STK’lar sabah namazı etkinliğinde bir araya geldi

Bu sabah gerçekleşen etkinlikte Genç İHH, Genç Önder, Genç Kızılay, Genç Memur-Sen, Anadolu Gençlik Derneği ve Hayrettin Atmaca Erkek Öğrenci Yurdu genç gönüllüleri sabah namazını birlikte kıldılar. Yasini Şerif okunduktan sonra ümmet bilinci, birlik ve beraberlik ve kardeşlik üzerine konuşma yapıldı. 


Genç İHH gönüllüsü Okan Açıkgöz gazetemize yaptığı açıklamada;
“Sabah namazında genellikle yaşı büyük amcaları görmeye alışmış herkes, gençlerin camii de saf tuttuğunu görünce sevinç ve şaşkınlık içerisindeydiler. Elhamdülillah bizlerde Genç İHH olarak o kutlu saflarda yerimizi aldık. Sadece Türkiye’mizin değil Dünyanın çeşitli ülkelerinden ülkemize üniversite okumaya gelen uluslararası öğrenci kardeşlerimiz ile ümmet olma bilincini bugün Ağrı Ulu Camiinde yaşadık. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ile bu organizasyonu ortaklaşa oluşturmanın sevinci içerisindeyiz. Sadece sabah namazında değil, Rabbim her alanda birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.” İfadelerini kullandı. 


Etkinlik, namaz sonrası çorba ve hurma ikramıyla son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar Ellitaş
Serdar Ellitaş - 1 yıl Önce

Yazım kurallarına uyalım lütfen :⁠-⁠)

SIRADAKİ HABER