Diyadin gençlerbirliği spor kulübü sahasında oynadığı namağlup eleşkirt spor kulübü ile karşılaştı. Gençlerbirliği spor kulübü, eleşkirtspor'u 1-0 yenerek gruptaki ilk mağlubiyetini tattırdı.
Diyadin gençlerbirliği spor kulübü bu sonuçla üst üste 5. Galibiyetini alarak grupta liderliğini sürdürdü. Centilmence geçen maçta her iki kulüp birbirlerini tebrik ederek çiçek verdiler.
Kaymakam ve belediye başkan vekili alper balcı, diyadin gençlerbirliği spor kulübü' nü her hafta olduğu benzer biçimde bu haftada sadece bırakmadı. Maçtan önce takıma motivasyon vermek için yemek organizasyonu düzenleyerek futbolcular ile bir araya geldi. Daha sonra stadyuma geçerek türübinden tezarühatlar eşliğinde yardımcı verdi.
Centilmence geçen maçta, her iki kulübü kutlama ederek başarılar diledi.
Kaymakam balcı, sporcularla yemekte buluştu

YORUM EKLE
1
Kızılay Kadın Kolları çocukların kalplerine...
2
Cumhurbaşkanı emeklilere zam için talimatı verdi!
3
ABD'li ekonomistten Türkiye yorumu: Krizi aşmak...
4
Ağrı’da 69 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı
5
Hamur'da eğitime bir gün ara verildi
6
Türkiye erken seçime mi gidiyor?
7
Doların düşmesi gıda fiyatlarına yansıyacak...
8
AİÇÜ’de “Afet farkındalık eğitimi” verildi
9
Ağrı’da buzlanan yolda araç takla attı: 2 yaralı
10
Vali Varol, karla mücadele çalışmalarını yerinde...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:00

GÜNEŞ
04:44

ÖĞLE
12:09

İKİNDİ
16:03

AKŞAM
19:25

YATSI
21:01
SIRADAKİ HABER