5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’na yağan kar adeta görsel şölen oluşturdu.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı, Iğdır’ın yüksek kesimlerinde kar, şehir merkezinde ise sağanak yağmur olarak görüldü. Havanın açık olmasından dolayı gün boyu görünün Ağrı Dağı, yolculuk yapan insanlara keyifli dakikalar yaşattı. Özellikle Iğdır-Tuzluca karayolu üzerinde seyahat eden vatandaşlar, sıra dağlarla birleşen Ağrı Dağı’nı izleyerek yolculuğun tadını çıkardı. Bölgeye ilk kez gelen ve kendini görenlere ev sahipliği yapan Ağrı Dağı, ihtişamı ile kendine hayran bıraktı. Ağrı Dağı kar yağışı ile adeta beyaz gelinliğini giyerken, Iğdır ovasının yeşili ve gökyüzünün maviliği ile bütünleşerek adeta görsel şölen oluşturdu.
Ağrı Dağı görenleri mest etti
5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’na yağan kar adeta görsel şölen oluşturdu.

YORUM EKLE
1
Ağrı'da odunlukta çıkan yangın paniğe neden...
2
Ağrı’da termometreler eksi 22 dereceyi gösterdi
3
İshak Paşa Sarayından kar manzaraları
4
Doğu Anadolu'da hayat dondu
5
Sokak kısıtlamaları Coronavirus vaka sayılarını...
6
“Hediye Karavanı” Ağrı’da
7
Çaldıktan altınları kuyumcuda bozduran 2 kişi...
8
Tekstilkent pandemi döneminde iş istihdamı sağlamaya...
9
Ağrı’da Sibirya soğukları
10
Ağrı'da 428 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:04

GÜNEŞ
06:27

ÖĞLE
12:24

İKİNDİ
15:37

AKŞAM
18:12

YATSI
19:29
SIRADAKİ HABER